Portofoliu
Urban Spaces 1, Dogarilor
Descriere

Parchetul din lemn masiv, finisat cu ulei, scoate in evidenta fibra lemnului si pastreaza aspectul natural. Necesita prindere de suport prin lipire sau fixare in cuie.

Urban Spaces este un proiect pentru cei ce fug de uniformitate, pentru cei ce isi doresc un spatiu unic, neconventional, care sa le exprime personalitatea.
Spatii comune iesite din comun, spatii verzi generoase, copaci si zona de relaxare in curtea interioara, cafeteria si terasa comuna amenajate special pentru socializare, parcarea pentru biciclete, duplexuri in configuratii atipice pornind de la 60 mp, apartamente pe trei etaje, locuinte modulare, configurabile dupa bunul plac. Pana si casutele postale sunt altfel decat te astepti...

A colecționat 5 premii I  la cele mai importante concursuri de arhitectură interne și regionale, a fost pe lista scurtș de doar 12 proiecte la WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL AWARD SINGAPORE 2014  și nominalizat între primii 40 la MIES VAN DER ROHE AWARD 2015, a fost prezent la BIENALA  VENEȚIA  2016, a apărut în cărți și reviste, în filme și reclame. Nu mai are nevoie de prezentare!

https://urban-spaces.ro/dogarilor

https://urban-spaces.ro/colaboratori/

Suprafata: 3000 mp
Termen executie: 12 saptamani
An realizare: 2013

CONTACTEAZA-NE
pentru o oferta personalizata
Alte lucrari
CONTACTEAZA-NE