Specialisti in parchet

Realizarea pardoselilor stratificate

Parchetul stratificat este compus din două sau mai multe straturi de lemn:

  • stratul de uzura este esenta nobila, partea vizibila a podelei cand aceasta este montata (stejar, salcam, nuc, cires, frasin, fag, artar, ipe, wenge etc.);
  • stratul suport este compus din unul sau mai multe straturi din esente care se regenereaza rapid (rasinos, mesteacan, plop etc.)

Parchetul stratificat se poate produce avand la baza trei sisteme diferite:

  • parchet dublu stratificat - strat de uzura din esenta nobila plus un strat suport din rasinos;
  • parchet triplustratificat - strat de uzura din esenta nobila plus doua straturi suport din rasinos;
  • parchet multistrat - strat de uzura din esenta nobila plus 8 - 10 straturi de placaj din mesteacan sau plop.

Stabilitatea sporita a parchetului stratificat este realizata prin suprapunerea fiecarui strat la un unghi de 90 de grade pe stratul de dedesubt. Aceasta stabilitate permite produsului sa fie instalat pe toate tipurile de pardoseala, cu unele limitări pe latime si esente, in cazul montajului pe incalzire prin pardoseala.

Prezentarea podelelor indică în mod clar dacă acestea sunt potrivite pentru încalzire prin pardoseala. Facilitatea de căutare din site va permite să găsiţi podeaua potrivita.

 

Parchetul multistrat 

Parchetul multistrat fabricat de Natural Wood Floor este construit folosind un suport de placaj de mesteacan, cu un strat de uzura de 3,5 sau 5,5 mm strat de lemn nobil, pentru a crea un produs cu stabilitate exceptionala.

Pe podele prevazute cu incalzire prin pardoseala poate fi montat parchet cu o grosime de 15 mm si latime de maxim 210 mm. Datorita placajului de mesteacan folosit parchetul permite un transfer termic ridicat, furnizand un timp de incalzire redus si costuri scazute in comparatie cu produse similare.

Desenul de mai jos ilustreaza modelul de constructie al parchetului multistrat. 

Fabrica noastra este situata in zona de nord a României, datorita abundentei de paduri sustenabile. Pentru lipirea stratului de uzura folosim numai adezivi cu performante ridicate si emisii scazute, spre deosebire de multe alte tipuri de stratificat importat din surse necunoscute.

Pentru produsele finisate folosim uleiuri UV produse de Osmo in Germania si lacuri UV produse de Becker Acroma in Suedia.

 

Daca sunteti interesat în achizitionarea oricarui produs sau doriti sa stiti mai multe despre produsele noastre, va rugam sa contactati echipa noastra de vanzari, care va poate ajuta cu informatiile dorite:
Tel: +4031 102 95 14
Email: office@naturalwoodfloor.ro