Producator de parchet

Echipele noastre specializate de vanzatori, va ajuta sa faceti cea mai buna alegere, furnizandu-va mostre si asistenta de specialitate. Dupa montaj, puteti beneficia in permanenta de avantajele produselor profesionale de intretinere pe care le punem la dispozitia tuturor clientilor nostri. Produsele de intretinere sunt ecologice si biodegradabile, compatibile cu toate tipurile de finisaje pentru podele de lemn.

Cu o experienta de peste treizeci de ani, societatea Natural Wood Floor, din Anglia, le ofera clientilor sai o gama larga de tipuri si modele de parchet din lemn, produse in armonie si cu respect fata de mediul inconjurator. Lemnul nostru, pe care cu maiestrie il transformam intr-o paleta larga de produse, provine direct din paduri exploatate rational din intreaga lume.

In Romania, compania este prezenta de douazeci de ani prin fabrica din Sighetu Marmatiei. Cheresteaua pe care o folosim este atent aleasa, ceea ce face ca podelele realizate cu parchetul furnizat de noi sa fie foarte rezistente in timp. Adevarati maestri ai prelucrarii lemnului, angajatii nostri transforma aceasta resursa valoroasa intr-o gama larga de produse din lemn.

Rolul nostru

Compania noastra crede ca folosirea unor resurse sustenabile este esentiala pentru completarea si protectia padurilor pe viitor. Atat in plantatii cat si in padurile administrate, numai copacii ajunsi la maturitate sunt selectionati astfel incat sa lase spatiu si lumina pentru dezvoltarea puietilor. In acest mod, padurile se autoregenereaza, iar plantatiile beneficiaza de un program de reimpadurire permanenta.

In plus, continuam sa oferim o gama bogata de produse din lemn, provenind dintr-o varietate de surse, atat din Romania cat si din strainatate, scotand la lumina si punand in valoare esente uitate sau neglijate.

Depozitarea bustenilor este facuta in zone special pregatite. Fiecare bustean este codificat si urmarit pe intregul flux de productie, astel incat se stie exact din ce zona provine parchetul din casa dumneavoastra.

Natural Wood Floor crede in unicitatea fiecarui arbore si ii alege doar pe aceia care prin finisare produc cel mai frumos parchet. Incepand cu padurea, continuand cu fabrica si terminand cu clientul, fiecare etapa este atent supravegheata pentru a putea oferi o gama larga de parchet din lemn masiv, multistrat si triplustratificat din stejar, salcam, nuc, cires, frasin, fag, artar, ipe, wenge etc.

Managementul pe termen lung pe care il practica Natural Wood Floor asigura o recolta sanatoasa de lemn si o cherestea de cea mai buna calitate. Cu cei peste douazeci de ani de expertiza, suntem capabili sa raspundem celor mai rafinate dorinte.

Utilajele folosite sunt de ultima generatie astfel incat asigura o debitare precisa a bustenilor. Incepand cu degrosarea, taierea, zvantarea, uscarea si prelucrarea lemnului, fiecare proces este realizat cu atentie si daruire, de personal calificat provenit dintr-o zona cu traditie in exploatarea lemnului.

Zvantarea naturala asigura culoarea si stabilitatea atat de necesare unui parchet de buna calitate, care sa reziste in timp si sa spuna povestea lui peste generatii.

Natural Wood Floor parchet multistrat pe placaj de mesteacan. Acest suport asigura stabilitatea dimensionala pentru latimi mari si o rezistenta mecanica sporita. Producem parchet multistrat de 15 mm  grosime, cu strat de uzura de 3,2 mm, ce poate fi montat si pe incalzire in pardoseala si de 20 mm grosime cu strat de uzura de 5,5 mm, ce asigura o durata de viata mare.

Finisajele speciale, executate intr-o gama variata de culori, asigura un ambient placut si natural in casa dumneavostra. Rezistenta in timp si stabilitatea dimensionala a parchetului multistrat il fac sa fie alegerea perfecta pentru clima tarii noastre, unde umiditatea aerului poate avea variatii foarte mari in functie de anotimp.

Toate produsele Natural Wood Floor sunt atent verificate pe parcursul intregului flux de fabricatie astfel incat sa primiti un produs bine uscat, bine prelucrat si cu un finisaj rezistent la uzura.

Natural Wood Floor va pune la dispozitie si panouri stratificate din stejar, nuc american si wenge ce pot fi utilizate la realizarea unui mobilier deosebit si a unor trepte rezistente.

Natural Wood Floor este unul dintre cei mai mari producatori de panouri de stejar din Europa.

Pentru ca lemnul este o resursa pretioasa, Natural Wood Floor are grija ca toate resursele sa fie atent folosite, lemnul fiind utilizat in intregime. Toate elementele provenite din debitarea bustenilor sunt folosite la parchet si panouri. Deseurile ramase sunt valorificate asigurand producerea energiei bio pentru intreaga fabrica. Astfel, procesul de uscare nu necesita costuri suplimentare, fiind realizat 100% din acest combustibil bio.