Ghid de masurare pentru parchet

MASOARA SPATIUL TAU PENTRU PARDOSELILE DIN LEMN

Cand doriti sa achizitionati parchet, trebuie sa stiti cati metri patrati sa achizitionati. Un mod simplu pentru a face acest lucru este inmultirea lungimii cu latimea incaperii.

Asa veti obtine suprafata. Apoi va trebui sa va luati in calcul pierderile, cuprinse intre 5-7% pentru podelele tip dusumea, montate pe lungime si 7-10% pentru podelele cu model.

Calculul metrilor si costul parchetului pentru incaperea dumneavoastra:
Parchetul din lemn este ambalat intr-o varietate de dimensiuni. Natural Wood Floor ofera un calculator pentru a calcula costul parchetului si numarul de pachete necesare fiecarei incaperi facand click pe detalii produs. Va rugam sa retineti intotdeauna pierderile de 5-7% pentru parchetul tip dusumea, montat pe lungime si 7-10% pentru parchetul cu model.

Ghid de masurare a camerelor dreptunghiulare:
Camere in forma patrata sau dreptunghiulara. Inmultiti lungimea (a) incaperii cu latimea (b) si obtineti suprafata necesara, la care se adauga pierderile.

Ghid de masurare a camerelor in forma de “L”:
Impartiti camera in doua pentru o masurare mai usoara. Pentru calculul suprafatei masurati din nou lungimea si latimea si inmultiti-le. Cele doua suprafete rezultate se aduna si se adauga pierderile.