Producem parchet

Livrare rapida din stoc!
Cu o experienta de peste douazeci de ani, societatea Natural Wood Floor din Anglia, prin fabrica Aviva din Sighetu Marmatiei, le ofera clientilor sai o gama larga de tipuri si modele de parchet din lemn, produse in armonie si cu respect fata de mediul inconjurator. Lemnul nostru, pe care cu maiestrie il transformam intr-o paleta larga de produse, provine direct din paduri exploatate rational din intreaga lume.

Cum sa alegi esenta potrivita pentru amenajarea ta?
Unul din cele mai importante criterii in alegerea parchetului este culoarea.
Aceasta trebuie sa fie in armonie cu destinatia spatiului pe care il amenajezi, dar si cu linia de design pe care o alegi.
Fie ca iti doresti un interior sofisticat sau, dimpotriva, unul simplu - natural, la noi gasesti o paleta larga de culori si nuante pentru pardoseala cu care vrei sa amenajezi ambientul.
Fabrica proprie
In Romania, compania este prezenta de cincisprezece ani prin fabrica din Sighetu Marmatiei. Cheresteaua pe care o folosim este atent aleasa, ceea ce face ca podelele realizate cu parchetul furnizat de noi sa fie foarte rezistente in timp. Adevarati maestri ai prelucrarii lemnului, angajatii nostri transforma aceasta resursa valoroasa intr-o gama larga de produse din lemn.

Utilajele folosite sunt de ultima generatie astfel incat asigura o debitare precisa a bustenilor. Incepand cu degrosarea, taierea, zvantarea, uscarea si prelucrarea lemnului, fiecare proces este realizat cu atentie si daruire, de personal calificat provenit dintr-o zona cu traditie in exploatarea lemnului. Zvantarea naturala asigura culoarea si stabilitatea atat de necesare unui parchet de buna calitate, care sa reziste in timp si sa spuna povestea lui peste generatii.
Specialisti in parchet
Realizarea pardoselilor stratificate
Parchetul stratificat este compus din două sau mai multe straturi de lemn:
- stratul de uzura este esenta nobila, partea vizibila a podelei cand aceasta este montata (stejar, salcam, nuc, cires, frasin, fag, artar, merbau, panga-panga, ipe, wenge, teak, doussie, jatoba, iroko, zebrano, tigerwood, sapelli etc.);
- stratul suport este compus din unul sau mai multe straturi din esente care se regenereaza rapid (rasinos, mesteacan, plop etc.)

Parchetul multistrat
Parchetul multistrat fabricat de Natural Wood Floor este construit folosind un suport de placaj de mesteacan, cu un strat de uzura de 3,5 sau 5,5 mm strat de lemn nobil, pentru a crea un produs cu stabilitate exceptionala.

Datorita structurii sale parchetul se preteaza la montajul pe pardoselile incalzite, el fiind testat si agrementat pentru acest tip de montaj
Ce producem?
Pe langa parchetul masiv, cu latimi cuprinse intre 40 si 180 mm, Natural Wood Floor produce si parchet multistrat pe placaj de mesteacan. Acest suport asigura stabilitatea dimensionala pentru latimi mari si o rezistenta mecanica sporita.

Producem parchet multistrat de 15 mm grosime, cu strat de uzura de 3,2 mm, ce poate fi montat si pe incalzire in pardoseala si de 20 mm grosime cu strat de uzura de 5,5 mm, ce asigura o durata de viata mare.

Finisajele speciale, executate intr-o gama variata de culori, asigura un ambient placut si natural in casa dumneavostra. Rezistenta in timp si stabilitatea dimensionala a parchetului multistrat il fac sa fie alegerea perfecta pentru clima tarii noastre, unde umiditatea aerului poate avea variatii foarte mari in functie de anotimp.