Portofoliu
Baneasa Aviatiei Park 1&2
Descriere

Situat în nordul Capitalei, într-o zonă care concentrează companii și afaceri din noile domenii tehnologice, Complexul Aviației Park vine în întâmpinarea nevoilor unui public tânăr și dinamic de a locui aproape de locul de muncă și de a câștiga timp. Viitorii rezidenți ai Complexului vor avea posibilitatea de a face mișcare în aer liber și de a-și scoate copiii în Parcul Herăstrău, care se află la doar opt minute de mers pe jos. Pentru cumpărături, Lidl și Mega Image se află chiar la ieșirea din Complex, iar Promenada Mall e situat la două minute cu mașina.

Este un proiect rezidential certificat de RoGBC (Romania Green Building Council) prin sistemul Green Homes (Locuință Verde) pentru eficiență energetică, iar cumpărătorii pot beneficia de Ipoteca Verde (costuri reduse ale dobânzilor la creditele ipotecare).

Proiectul este realizat de Forte Partners în colaborare cu biroul de proiectare ADNBA, nominalizat la premiul european de arhitectură Mies Van der Rohe. Abordarea modernă, ergonomia spaţiilor şi calitatea finisajelor, au adus proiectului şi premiul Premium High Project of the Year, la gala CPI Imobiliare 2018.

https://aviatieipark.ro/

https://www.zf.ro/info/p-forte-partners-isi-pune-amprenta-pe-nordul-capitalei-prin-20184762

 

Aviatiei Park 1

Suprafata: 10.500 mp
Termen executie: 4 luni
An realizare: 2018

Aviatiei Park 2

Suprafata: 9.400 mp
Termen executie: 4 luni
An realizare: 2020

 

CONTACTEAZA-NE
pentru o oferta personalizata
Alte lucrari
CONTACTEAZA-NE