Parchet stratificat
Parchet 254

Parchet stratificat
Stejar Lacuit Antique

15 x 180 x 500 - 2500 mm, Cod: OLOALF/180

Parchet multistrat stejar, tip dusumea.

Stejarul este o esenta care se preteaza foarte bine la aplicarea de finisaje pigmentate.

Frumusetea naturala si caracteristicile lemnului sunt accentuate de finisajul lacuit antique si de textura specifica stejarului.

Finisjaul lacuit antique creaza un aspect de parchet invechit dar indeplineste in acelasi timp toate exigentele unui parchet modern.

Straturile de placaj de mestecan folosite sunt o baza solida pentru stratul de uzura din stejar, care creaza un parchet care arata si se simte ca un parchet masiv dar se preteaza la montajul pe incalzire in pardoseala si poate fi slefuit si refinisat dupa ani de exploatare.

Potrivit pentru cele mai multe amenajari si metode de instalare, inclusiv pentru instalarea pe incalzire prin pardoseala.

Parchetul nostru multistrat intruneste cerintele moderne si pastreaza in acelasi timp aspectul traditional al unei podele.

 

Portofoliu

Pentru integrarea parchetului in ambientul casei intr-un mod armonios, Natural Wood Floor va recomanda colaborarea cu un arhitect sau designer.

In aceasta rubrica puteti vedea cateva dintre amenajarile efectuate, cu produsele noastre, de arhitectii si designerii cu care colaboram.

vezi portofoliu