Grund parchet poliuretanic monocomponent
Accesorii 155

Grund parchet poliuretanic monocomponent
UZIN PE 414

12 kg, Cod: UAPE414

Domenii de aplicare:

UZIN PE 414 BiTurbo este un grund poliuretanic monocomponent rapid si gata de utilizare, care nu contine ingrediente emoliente.Pentru interior.

Ca grund de barieră:

● pe sapele din ciment sau beton fara incalzire cu umiditate reziduală de pana la 4 %-CM/95 % r.F. (KRL)** cu 2 - 3 straturi

● pe constructiile cu încălzire, până la 2,5%-CM/85 % r.F. (KRL)** cu 2 - 3 straturi

(cu conditia ca încălzirea pardoselii să fie executată conform coordonării suprafetelor pentru constructii cu pardoseli încălzite).

Ca grund de sistem:

● înainte de lipirea directă cu adezivi UZIN pe bază de răsină de reactie

Ca grund de consolidare:

● pe substraturile slabe, poroase sau fisurate

Ca grund de aderență:

● pe substraturile dense sau foarte absorbante

● pe substraturile sensibile la umiditate (de ex. pe plăcile aglomerate sau OSB, pe elemente stratificate uscate din rigips)

● pe straturi de asfalt nou turnate

● împreună cu UZIN PE 280 înaintea lucrărilor de nivelare cu sape de ciment sau de sulfat de calciu UZIN autonivelante.

● pentru încălzire în pardoseală cu apă caldă

● rezistă la solicitarea rotilelor scaunelor, conform DIN EN 12

Proprietăți:

UZIN PE 414 BiTurbo convinge prin domeniul de aplicare multifunctional.

Compozitie: Prepolimeri poliuretanici modificati, care se întăresc în conditii de umiditate.

Indicații importante:

-Recipient original cu depozitare adecvată într-un spațiu racoros, cu termen de valabilitate de cel puțin 9 luni. Etanșați recipientii desigilati și utilizați rapid conținutul. Înainte de aplicarea grundului, lăsați-l să ajungă la temperatura camerei.

-Se prelucrează cel mai bine la 18 – 25 °C, cu temperatura substratului de peste 15 °C și umiditatea relativă a aerului sub 65 %. Timpul de uscare crește în cazul temperaturilor scăzute și al umidității scăzute și scade la temperaturi ridicate și umiditate ridicată a aerului.

-În cazul substraturilor cu capacitate ridicată de absorbție, în cazul barierei contra mirosurilor din șapă/substraturile vechi sau la bariera contra umidității 4 CM-% /95 % r.F. (KRL)** este necesară în general, aplicarea în 2 straturi. Nu înlocuiește etanșarea construcției conform DIN 18 534.

-Lipirea directă ulterioară cu adezivi UZIN pe bază de rășină de reacție, trebuie efectuată în decurs de 72 de ore de la aplicarea grundului.

 

136,85 lei / kg
(pret cu TVA)
Portofoliu

Pentru integrarea parchetului in ambientul casei intr-un mod armonios, Natural Wood Floor va recomanda colaborarea cu un arhitect sau designer.

In aceasta rubrica puteti vedea cateva dintre amenajarile efectuate, cu produsele noastre, de arhitectii si designerii cu care colaboram.

vezi portofoliu