PU 280 Amorsa parchet poliuretanica/11 kg
Cod: WAPU280

WAKOL PU 280 amorsa poliuretanică

Tara de origine: Germania

Domeniul de utilizare

Este o amorsă pe bază de poliuretan, monocomponentă, pentru amorsarea pardoselilor absorbante şi neabsobante, precum şi pentru consolidare straturi support pe baza de ciment.

PU 280 este utilizabil şi pentru blocarea umidităţii reziduale  din şapele de ciment, fără încălzire în pardoseală, până la max. 6 CM% .La lipirea parchetului pe şape de ciment încălzite, poate fi izolată o umiditate de până la 3 CM%.


Proprietăţi deosebite :

  • fără solvent- emisii slabe de vapori

  • admis pt. scaune cu role- admis pentru încălzirea în pardoseală

 

89,73 lei / kg
Pretul include TVA

Materia de bază: răşină poliuretanică

Soluţie de îndepărtare: in proaspat,cu Wakol RV 105.

Aplicare: cu rolă cu burete sau cu velur

Consum: cca 100-150g/m2 ca amorsă cca 250-350 g/m2 cu rol de izolator contra umidităţii, funcţie de absobţia pardoselei

Timp de uscare: cca 40-50 min

Temp. de depozitare: nu sub +5°C, este sensibil la îngheţ

Timp de depozitare: cca. 12 luni , în vase bine închise

Pardoseli

Pardoselile si conditiile climatice ale încăperilor trebuie să fie corespunzătoare normelor tehnice din constructii. Se exceptă numai valoarea umidităţii rămase în pardoseală, când WAKOL PU 280 se foloseşte ca şi izolator contra umidităţii capilare.

Şapele pe baza de sulfat de calciu (ipsos) , trebuie prelucrate mecanic conform instrucţiunilor producătorului respectiv a normelor în vigoare şi aspirate bine.

Folosirea lui PU 280 ca şi izolator contra umidităţii, se poate face numai la pardoseli cu umiditate constantă , permanentă, precum şi contra umidităţii capilare.

În situaţii de umiditate constant crescătoare, precum şi la difuzia de vapori, WAKOL PU280 nu se foloseşte. La şapele cu încălzire în pardoseală nu este admis să se izoleze o umiditate mai mare de 3 CM%.

Aplicare, prelucrare

Se agită bine înainte de utilizare. Aplicarea amorsei se face cu rola de burete sau velur.

La folosirea ca şi izolator, WAKOL PU 280 se aplică în două straturi, aplicate în cruce.

Fiecare strat, trebuie să formeze un film subţire, închis.

Aplicarea ulterioară a unei şape autonivelante se poate face numai după o uscare completă.

Suprafeţele amorsate, sunt după 40 – 50 min. traficabile. În decurs de 24 ore, pe suprafaţa amorsată , uscată, se poate lipi parchet , folosind adezivi ca WAKOL PU 210, PU 225, PU 215 , MS 260 , MS 230.

Important

Nu lucraţi la o temperatură a camerei sub +15° C .Pe vreme rece, climatizaţi din timp în încăperi încălzite. PU 280 nu se aplică pe PVC , vinil, linoleu, cauciuc.

Se recomandă folosirea ochelarilor şi mânuşilor de protecţie. Dacă ajung stropi in ochi, se spală cu apă curata, şi se consultă medicul oftlmolog. Stropii de pe piele, se curăţă cu apă şi săpun. Curăţirea trebuie efectuată imediat.

Garantăm calitatea constantă a produselor noastre.Toate informaţiile se bazează pe încercări şi experienţa proprie, realizate de-a lungul anilor, cu respectarea normelor.

Multitudinea materialelor folosite precum şi diversele condiţii de pe şantiere pot conlucra la modificarea datelor de mai sus. De aceea recomandăm şi încercări proprii. Acordaţi atenţie indicaţiilor producătorului de pardoseli(parchet) precum şi normelor în vigoare.

A nu se lasa la indemana copiilor !